Aanpak Van Kalknagels….

Hoe pak je een kalknagel en voetschimmel aan? Maar eerst even voor de duidelijkheid, zwemmerseczeem en kalknagels zijn in de meeste gevallen een schimmel. Lastig, zeg maar rustig vervelend. De voetschimmel kan behoorlijke jeuk veroorzaken en de nagels brokkelige, dik en lelijk maken. Juist met dit mooie teenslippers weer word je misschien wel met je neus op het feit gedrukt dat je nu toch echt iets aan moet met die lelijke en vaak besmettelijke schimmel… Daarom is aanpak van kalknagels belangrijk.

Aanpak van kalknagels

De pedicure kan jouw nagels dun fraisen… de rest moet je toch echt ZELF doen! Er zijn verschillende producten te koop bij de drogist of pedicure. Bij alle producten komt het er op aan hoe consequent je bent met het gebruik ervan. Wil jij een ORGANIC Product om je schimmel aan te pakken, ik heb diverse producten te koop. Samen met een pedicure behandeling een prima start om dit hardnekkige probleem aan te pakken.

De pedicure kan je adviseren en vertellen wat we eraan zouden kunnen doen. Een herhaal behandeling kan in sommige gevallen nodig zijn. Maak daarom snel een afspraak met je pedicure zodat je deze zomer weer lekker onbezorgd je slippers aan kunt doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *