achter de schermen bij Pedicure-Veenendaal

EEN BIJZONDER JAAR

Wat een bijzonder jaar  was het! Maar dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. We hebben er allemaal mee te maken gehad. Nog steeds.

Toch hebben wij , hier thuis, net als altijd ook dit jaar weer oliebollen gebakken. Een echte traditie. Net als de Champagne glazen vullen.  Proosten! Op een mooi en goed jaar. Wat ik jou natuurlijk ook toewens. Na het proosten en de beste wensen , beginnen we normaal gesproken langzaam te denken aan de eerste werkdag van het nieuwe jaar. Dit jaar gaat het iets anders……..

De deur van mijn salon op Petenbos 2 in Veenendaal, blijft nog even dicht.  Achter de schermen wordt er gewoon “gewerkt”.  Ik neem je even mee voor een kleine blik tijdens de Lock-Down.

PEDICURE-VEENENDAAL, NET EVEN ANDERS

Op een regenachtige en sombere decemberdag heb ik foto’s laten maken. Door een enthousiaste fotografe. Een fotografe die precies aanvoelt wat ik met mijn salon wil uitstralen. Ze heeft het “LOVE FOR BEAUTY AND THE PLANET” perfect op de plaat vastgelegd. De foto’s kan ik gebruiken voor mijn website en social media . Zo kan ik net iets meer benadrukken dat PEDICURE-VEENENDAAL net even anders is. Door o.a. het gebruik van de producten van BOTANICAL BEAUTY  http://versus-voetpakking De combinatie van (medisch/oncologische) pedicure met een Touche of Welness . En waar mogelijk de aandacht voor het milieu.

pedicure-veenendaal-ontspannen-lifestyle

WANDELWOL

Verder achter de schermen. Ik neem je kort mee met mijn zoektocht naar een anti-druk middel . Ik kwam steeds opnieuw uit bij WandelWol.  Dit natuurlijke product past bij de visie van mijn salon.  Vanaf januari verkrijgbaar in mijn pedicuresalon. (Als de bezorging niet al te lang op zich laat wachten) WandelWol gebruik je ter preventie bij druklocaties, blaren, likdoorns. Ideaal als je bijvoorbeeld een lange afstandswandeling op de planning hebt staan.

Ook als de pedicuresalon,  waar je normaal heen gaat , nog in Lock Down zit.  Je wel last hebt van jouw likdoorn. Ingegroeide nagel of bv. eelt onder je voet. Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat Lanoline (wolvet) en het geeft je het gevoel dat je op wolken loopt. Nou is dat op wolken lopen, een tikkie overdreven…. Maar geloof mij als ik zeg dat WandelWol zeker verlichting geeft. WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. Het zorgt voor warme voeten in de winter, verkoelt in de zomer. Dus het proberen meer dan waard. Wil je meer weten? Stuur mij gerust een bericht…..en ik vertel je nog iets meer over het gebruik van deze natuurlijke schapenwol of neem een kijkje op de website van http://www.wandelwol.nl

BIO-THEE

Daarnaast ben ik opzoek gegaan naar thee . Ik ben zelf een echte thee liefhebber. Losse thee, heeft absoluut mijn voorkeur. Het verschil tussen losse theeën en builtjes is de afmeting van de blaadjes. De maat beïnvloedt de kwaliteit van de blaadjes. Wanneer de theeblaadjes wordeIn gebroken verdampen de essentiële oliën. Gevolg een wat saaie smakeloze thee. Nu wil losse thee niet zeggen dat het ook biologische thee is. Na diverse theeën uitgeprobeerd te hebben is mijn keuze is gevallen op de theeën van BioThee. Neem anders eens een kijkje op de site van www.biothee.nl

 

CONTACT

Je hebt nu een beetje een idee wat er gebeurd. Achter de schermen. Genoeg werkzaamheden waar normaal gesproken wat minder tijd voor is. 

Ik ga er voor nu vanuit dat mijn salon vanaf 20 januari weer open mag.  Wij elkaar snel fysiek zien. Heb je tot die tijd een vraag stuur mij  whats app op 06 11111462  Wil je een voet-survival pakket om jouw likdoorns of eelt aan te pakken? Laat het me weten.

 

Wil je een afspraak inplannen voor na 19 januari, laat het me weten via 06 11111462 of https://www.pedicure-veenendaal.nl/contact/ tot snel!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *