De beroerdste jaren van mijn leven waren de jaren waarin ik maatje 38/40 had….

Die maat was prima hoor! Ik paste leuke jurkjes en rokjes en ik zag er super sexy uit. De reden dat ik zoveel was afgevallen had echter niet te maken met een ‘succesvol’ dieet maar alles met het feit dat ik als jonge mama er alleen   met mijn 3 kinderen voor kwam te staan.

Nu heb ik zeker geen maatje 38 meer. En ook mijn leven is nog steeds een ontdekkingstocht op het gebied van voeding en persoonlijke ontwikkeling. Die ontdekkingstocht begon toen ik ongeveer 16 jaar was en het einde is nog steeds niet in zicht. Ook ik leer nog iedere dag van mijn eigen fouten, van wat ik zie en herken bij anderen.    Een dieet volgen gaat 2 weken  over voeding en afvallen maar wat daarna komt daar gaat het om.                                           

HOUDEN VAN JEZELF HEEFT NIET TE MAKEN MET EEN LICHAAM DAT MAATJE 38 OF 40 HEEFT.

Zolang jij de goedkeuring van anderen nodig hebt, zolang jij de verwachting hebt dat iets (dieet) of iemand buiten jouwzelf ervoor gaat zorgden dat jij meer zelfvertrouwen krijgt. Zolang jij anderen de schuld geeft van het feit dat jouw leven niet loopt zoals je graag zou willen zal er niets veranderen. Zolang je geen afscheid neemt van datgeen wat voor jou niet goed voelt zal er weinig tot  niets veranderen.

LEKKER, BANANENPANNENKOEKJES                                                                                         

Als jij de eerste stap zet. Bereid bent om je ongemakkelijk te voelen. Niet langer bang bent om je angsten te voelen. Dat je ook nu en in de toekomst teleurgesteld zult worden. Dat je soms grote fouten zult maken. Als jij bereid bent om in te zien dat eten jouw angsten niet wegneemt.  ALS JE DOORHEBT DAT HOUDEN VAN JEZELF NIET TE MAKEN HEEFT MET EEN SLANK LICHAAM.  Dan begrijp je misschien ook waarom het volgen van een dieet een tijdelijke oplossing is.

Wil je na het lezen van het bovenstaande stukje meer weten wat ik als LEEFSTIJL COACH voor jou zou kunnen betekenen, neem dan contact op via 06 11 11 14 62 of vul op mijn website www.pedicure-veenendaal.nl bij het contactformulier jouw vraag in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *