Oncologische Voetzorg – Beauty & Care

Als je op dit moment of in het verleden behandeld bent tegen kanker dan is jouw misschien wel bekend dat ook jouw voeten een bepaalde zorg nodig hebben.

WAAROM EEN ONCOLOGISCHE VOETBEHANDELING?

Het behandelen van kanker (chemotherapie, bestraling, medicijngebruik, etc.) heeft effect op het hele lichaam. Dus ook op de teennagels en de huid van de voeten.
Oncologische voetzorg

De behandeling verschilt van de standaard of luxe behandeling. Dit komt o.a. door het gebruik van de verzorgende producten die gebruikt worden. Deze vaak kwetsbare voet wordt behandeld met de producten van BOTANICAL-BEAUTY , de CALLENDULA-RIJSTEKIEM lijn. Als de voeten het toelaten wordt er een pakking en een korte ontspannende massage gegeven.

Ik heb de opleiding ONCOLOGISCHE VOETZORG VERLENER gevolgd bij Mischa Nagel. Chemo- en doelgerichte oncologische therapieën kunnen bijwerkingen geven, zoals het hand-voetsyndroom, huidklachten, neuropathie. Elke klacht heeft haar eigen kenmerken. Door mijn opleiding weet ik waar ik op moet letten tijdens de behandeling.

Oncologische voetzorg heeft als doel de voeten in een zo goed mogelijke conditie te brengen en te houden. Tijdens de oncologische therapie is behandeling alleen mogelijk na toestemming van het behandel team. Ik zal dan ook altijd vragen of je hebt overlegd met jouw behandelend arts.

De combinatie van BEAUTY & CARE maakt mijn behandeling meer dan geschikt voor deze vaak kwetsbare voeten. De 100% BIOLOGISCHE en NATUURZUIVERE producten werken genezingsbevorderend en ontspannend.

Zie ik je binnenkort in mijn salon?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *