Rozengeur in mijn salon

We beseffen het niet , maar wij ruiken de hele dag door. Ik werd verliefd op aromatherapie toen ik het merk Botanical Beauty ontdekte. Heerlijk geurende huidproducten met essentiële oliën. Ik besloot om met deze producten te gaan werken. Volgde diverse cursussen over deze verzorgingsproducten en ging aan de slag om vrouwen met hun problemen te helpen.

De geur van olie heeft effect op het gedeelte van de hersenen dat betrokken is bij emotie, motivatie, genot . Wanneer je de olie toepast op de huid (nooit puur) dan wordt deze door de huid opgenomen en komen de werkzame delen van de olie in je lichaam terecht.

AROMATHERAPIE EN MASSAGE

Essentiele oliën zijn sterk geconcentreerd . Daarom wordt deze verdund met zogenaamde basis olie, waar de essentiële olie in op kan lossen. Een goede basisolie maakt de olie geschikt om als huidolie toe te passen op de huid, of als massage olie te gebruiken tijdens het masseren.

Een andere manier om de essentiële olie te gebruiken is om deze te laten verdampen. De directe werking van de planten en kruiden in je lichaam gaat hiermee verloren, maar de geur beïnvloedt nog steeds je stemming.

100% NATUURLIJK

De chemische verbindingen van een plant zijn complex. Varieren per plant en per oogst. Afhankelijk van de grond waar de plant groeit, de zon en de regen en de specifieke soort is elke olie uniek. Je zou het kunnen vergelijken met wijn, waarvan de oogst elk jaar verschilt en de smaak elk jaar weer een beetje anders uit kan vallen. Doordat de essentiële olie telkens weer een heel klein beetje anders is, treedt er geen gewenning op en blijft de werking behouden.

BEN JIJ TOE AAN EEN BEETJE ROZENGEUR

De combinatie van een pedicurebehandeling met een ontspannende voet-onderbeenmassage. Het samen kijken hoe we jouw hormonen positief kunnen beïnvloeden (lifestyle) terwijl de diffuser een heerlijke ontspannen geur verspreidt. Er is veel mogelijk als ook jij toe bent aan een beetje Rozengeur in je leven.

Hoe kan ik je helpen?

Liefs Charlotte

Producten van Botanical Beauty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *