OPENINGSTIJDEN VANAF 2023

Het pedicure , het starten van een eigen praktijk is nooit mijn meisjesdroom geweest. Soms loopt het leven nu eenmaal anders dan waar je als jong meisje van droomde. Toch heb ik nooit spijt gehad van de destijds gemaakte keuze om als zelfstandig pedicure in Veenendaal en omgeving aan de slag te gaan. Mooi beroep met heel veel verschillende mensen in mijn stoel. Ieder met hun eigen verhaal. Veel van die verhalen krijg ik te horen. Sommige daarvan zijn gepubliceerd in het vakblad van de pedicure https://www.podopost.nl/blog/blog-charlotte-client-bekent-kleur/

Nu het nieuwe jaar net van start is gegaan is het tijd om de koers iets te wijzigen. Vanaf 2023 is mijn praktijk geopend op de maandag- én de dinsdagochtend. Voor een deelbehandeling én het afhalen van shop artikelen kun je ook buiten deze tijden terecht. Wil je weten welke behandeling voor jouw geschikt is, klik dan op de link https://pedicure-veenendaal.nl/prijzen/

De snelste manier om contact met mij in contact te komen is door het sturen van een whats app te sturen naar 06 11 11 1462

Wie weet zie ik je snel voor een behandeling of voor het afhalen van een shop artikel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur een bericht
Hi, hulp nodig?
Charlotte - Pedicure Veenendaal
Hallo, vind jij whatsapp ook zo handig? Ik dus ook. Stuur mij een bericht en ik zal zo snel mogelijk reageren.