DE PEDICURE EN HAAR AVONTUREN

Welkom op mijn blog! Mijn naam is Charlotte en ik werk als pedicure in Veenendaal. Ik krijg de meest uiteenlopende mensen in mijn stoel. Ieder met hun eigen verhaal. En juist die verhalen maken mijn werk zo waardevol. Soms zijn het verhalen vol inspiratie en mooie lessen – te mooi om niet te delen! Maar altijd na toestemming van diegene die mij het verhaal heeft verteld.

Met enige regelmaat schrijf ik een blog voor het vakblad van de pedicure -de Podopost. Veel leesplezier en wie weet tot snel in mijn praktijk.

https://www.podopost.nl/blog/blog-in-onze-stoel-blijft-niets-onbesproken/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur een bericht
Hi, hulp nodig?
Charlotte - Pedicure Veenendaal
Hallo, vind jij whatsapp ook zo handig? Ik dus ook. Stuur mij een bericht en ik zal zo snel mogelijk reageren.